Gemeente Oisterwijk

in Johanna van Brabantlaan voor veiligheid
11-11-2008
Eenrichtingsverkeer in Johanna van Brabantlaan voor veiligheid

Omleiding Gemullehoekenweg

Vanaf 3 november is de Gemullehoekenweg afgesloten ter hoogte van de Voorste Stroom. Om die reden is een omleidingroute ingesteld, waarbij het verkeer uit de richting Oirschot wordt omgeleid via de Heisteeg naar de Moergestelseweg. Deze week is echter gebleken dat de omleiding tot veel sluipverkeer heeft geleid. De gemeente heeft aanvullende verkeersmaatregelen ingesteld om het sluipverkeer tegen te gaan.

Eenrichtingsverkeer Johanna van Brabantlaan

In de Johanna van Brabantlaan wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld tussen de Gemullehoekenweg en de Hertog Godfriedlaan. Deze tijdelijke maatregel geldt voor de periode dat er gewerkt wordt aan de nieuwe brug over de Voorste Stroom. De brug is eind februari 2009 klaar.

Veiligheid

Door deze tijdelijke verkeersmaatregel is de wijk en het centrum niet meer via de Gemullehoekenweg bereikbaar voor autoverkeer. Autos uit de richting Oirschot zijn verplicht de omleidingroute via de Heisteeg te nemen. Deze maatregel is ingesteld omdat de veiligheid in de wijk en rond de school de Tovervogel in de Visserslaan voorop staat.

Handhaving

Wij hebben de politie verzocht de volgende weken extra op te letten of de verkeersmaatregelen goed opgevolgd worden.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon