Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Promotie waterschapsverkiezingen in Zevenhuizen

Op zaterdag 8 november stond de promotietent voor de waterschapsverkiezingen voor de C1000 in Zevenhuizen. Zonnig, maar winderig. Dit betekende dat we soms even aan de tentstokken moesten hangen om het geheel op zijn plaats te houden.

Een gezellige drukte tussen 11.00 en 14.00 uur. De muziek uit de vijftiger en zestiger jaren afgewisseld met onze radiospots deed het goed, overigens net als de droppies water. Stroom voor de koffie en de popcorn mochten we van Van der Wals, eigenaar van de C1000, aftappen en als het nodig zou zijn, waren we welkom in zijn bedrijfsrestaurant waar de koffie de gehele dag klaar stond. Kortom een uitermate vriendelijk en gastvrije dag, waarop de verschillende vertegenwoordigers van de partijen hun flyers konden uitdelen.

De tour met de promotietent wordt zaterdag 15 november bij het City Informatecentrum aan de Coolsingel in Rotterdam afgesloten. Die middag vindt er in het City Informatiecentrum een lijsttrekkersdebat plaats onder leiding van Suzanne Mulder, bekend van Radio Rijmond. Dit debat begint om 13.30 uur en is rond 15.30 uur afgelopen. Voor het CIC wordt de promotietent opgesteld om de passanten van informatie te voorzien. Het zal een drukke middag worden aangezien dan ook de Sint op het Coolsingel zijn intocht houdt.