Gemeente Heemskerk


maandag, 10 november 2008

Diploma-uitreiking vrijwillige brandweer Heemskerk

Op zaterdagavond 8 november overhandigde burgemeester Jaap Nawijn de in 2008 behaalde brandweerdiploma's of brandweercertificaten over aan een aantal brandweermensen. Ook spelde hij bij een aantal brandweermensen medailles op vanwege bewezen brandweer diensten en vrijwilligersmedailles en reikte daarbij behorende oorkondes uit.

Burgemeester Nawijn temidden van de gediplomeerden

Burgemeester Nawijn temidden van de gediplomeerden

Het certificaat autoladderbediener werd uitgereikt aan de heren A. de Graaf en R. Spoor.
J. de Groot, R. Vlaming en M. Noorderbroek- Kap ontvingen het diploma brandweerchauffeur. De heer S. Kortekaas ontving het diploma Specialisatie Brandpreventie. Het diploma brandwacht 1e klas ging naar de heer A.J Röling, mevrouw E. van der Veer en mevrouw L.M de Groot. De heren L.M. Mooij en A.P.Y.M. Beentjes ontvangen het diploma brandweer instructeur, de heren J. de Groot en R Vlaming ontvingen het certificaat chauffeur pompbediener en ten slotte kregen de heren A. Geurtsen, F. Geurtsen en B. Hoope het diploma hoofdbrandwacht uitgereikt.

Brandweeronderscheidingen
12 ½ jaar bewezen brandweerdiensten voor de heren A. Beentjes, F. Geurtsen, I. Slory, R. Spoor en J. Tuinenbreyer en voor 20 jaar bewezen brandweerdiensten de heer P. Dijs.

Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid Voor 10 jaar de heer M.Slaager, en mevrouw I. Tesselaar-van Selm. Voor 15 jaar de heren C. van Baal en R. Verdonck, voor 20 jaar de heer P. Dijs en ten slotte voor 25 jaar de heer R. de Graaf.
---