Ingezonden persbericht


Meer dan 15.000 nieuwe aanmeldingen voor Alice in 2 maanden

Nijmegen, 11 november 2008 - Internet en service provider Alice maakt vandaag bekend dat het in de maanden september en oktober meer dan 15.000 nieuwe aanmeldingen heeft gekregen. Dit maakt Alice één van de snelst groeiende spelers op de internet- en telefoniemarkt.

"Wij zijn erg trots op deze snelle groei van Alice", zo vertelt Manager Marketing & Sales van Alice, Wilfried Gradus. "Alice is een trendy en innovatief merk dat zich op de overvolle internet & telefoniemarkt wil onderscheiden met marketingactiviteiten die de merkwaarden versterken. Zo zijn we in september van dit jaar als eerste internet service provider in Nederland gaan adverteren via de mobiele telefoon. Daarnaast hebben we in de maand september een actie gehad, waarbij nieuwe klanten gratis de design sfeerlamp Philips Living Colors hebben gekregen bij een nieuwe aansluiting. Hierop heeft Nederland zeer enthousiast gereageerd en hebben zich veel nieuwe klanten aangemeld", aldus Wilfried Gradus.

Over Alice (www.alice.nl)
Alice biedt een duidelijk aanbod voor internet eventueel in combinatie met vaste telefonie. Deze diensten hebben allemaal dezelfde overeenkomsten: ze zijn helder, eenvoudig en zonder een vast contract. Sinds de lancering in augustus 2007 is de naamsbekendheid van Alice toegenomen tot 50% en hebben inmiddels ruim 70.000 Nederlanders zich aangemeld als klant. Alice is een dochteronderneming van Telecom Italia en wordt in Nederland door BBned - tevens dochter van Telecom Italia - op de markt gebracht. Het netwerk van BBned is een van de grootste netwerken in Nederland en gebaseerd op DSL- en glasvezeltechnologie. BBned is opgericht in juli 2000 en gevestigd in Hoofddorp. Daaronder vallen ook de service providers BBeyond en InterNLnet.

Perscontact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Danielle Friskes / Ellen Bruens
Edelman
tel: 020 3010980
mailto: danielle.friskes@edelman.com / ellen.bruens@edelman.com