Ingezonden persbericht


De beste investering
is in jezelf!

-Donald Trump

Het boek dat je niet
leest kan, je niet helpen

-Jim Rohn

Zolang je denkt,
denk groot!

-Donald Trump

Wil geen gemakkelijker
leven, word een
sterker persoon

-anonymus

Change before you
have to

-Jack Welch

Nov. 2008 Persbericht

Persbericht:

Dr. Phile McGlow breekt door

Miljoenen mensen hebben zijn boek Everything men knows about women reeds gekocht en zijn er op humoristische wijze in de relatiesfeer beter van geworden.

Nu in het Nederlands uitgegeven door Succesboeken.nl: Alles wat mannen weten van vrouwen.

Miljoenenoplage
Het originele boek Everything men knows about women is al vele jaren wereldwijd een bestseller. Toen het originele boek uitkwam bestormde het direct de New York Times bestsellerlijst en heeft daar vele jaren op gestaan.
Het boek Alles wat mannen weten van vrouwen is een praktische gids die de lezer in 1 adem uitleest. De schrijver heeft tevens bijzonder veel ruimte aan de lezer gegeven om notities, aantekeningen, e.d. te maken met zelfs de service van een bijgeleverd lijnenblad om netjes te schrijven.

Bijzondere geschiedenis ontstaan boek
De echtgenote van Dr. Phile McGlow had jaren geleden een manuscript van een boek over persoonlijke groei voor de vrouw geschreven. Nadat ze in een periode van een half jaar bij 28 uitgevers was afgewezen, slaakte ze een zucht en riep uit: Wat weten mannen nu van vrouwen?! Die frustratie en kreet inspireerde Dr. Phile McGlow voor de titel, maar in het bijzonder voor het antwoord in het huidige boek: niets! Hij kon dan ook geen letter op papier krijgen.

Uitvoering
Dit boek is een prachtig cadeau met een grote dosis humor, voor mannen en vrouwen! Het boek heeft een losse omslag, is voorzien van een linnen band en lijnenblad om netjes notities, aantekeningen, e.d. te maken. Het boek is tijdloos en altijd te gebruiken voor naslag.

//////////

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht