Ingezonden persbericht


//// PERSBERICHT ////

Hoofd Nieuwe Media Trimbos-instituut naar internetbureau Redmax


---

Met ingang van 1 november is mw. Liesbeth Meijnckens bij het internetbureau Redmax uit Rotterdam in dienst getreden als programmamanager E-health. Meijnckens (43) is afkomstig van het Trimbos-instituut. Zij werkte daar een groot aantal jaren als hoofd Digitale Media en Programmamanager 'Trimbos online 2011'.

De komst van Meijnckens is voor Redmax een aanzienlijke versterking van de activiteiten op het gebied van E-health. Redmax speelt in deze nieuwe ontwikkeling in de gezondheidszorg een vooraanstaande rol in Nederland. Redmax heeft onder meer in de Verslavingszorg en in de Geestelijke Gezondheidszorg diverse succesvolle business concepten op het internet ontwikkeld en gelanceerd voor bekende instellingen als Brijder Verslavingszorg, Parnassia en PsyQ.

Momenteel werkt Redmax aan een tiental nieuwe initiatieven op het gebied van online hulpverlening, patiëntenportals en digitale ontsluiting van patiëntendossiers. Tot nu toe is Redmax nog niet actief naar buiten getreden met de activiteiten op het gebied van e-health. Redmax wilde eerst aantoonbare successen boeken met haar visie, concepten en aanpak.

"Innovaties hebben tijd nodig voordat ze bewezen succesvol zijn. Wij opereren sinds 2005 in dit werkveld. De (online) business integratie tussen internetmarketing, online zorgprogramma's, DBC-financiering, elektronische patiëntendossiers en evidence based onderzoek, is daarbij de sleutel tot succes. Met het project Cannabis onder Controle zijn wij er als een van de eerste in Nederland in geslaagd alle onderdelen van de zorgketen tot een geïntegreerd innovatief geheel te smeden. Wij zijn na deze ervaring klaar voor een uitrol op grote schaal. De komst van Liesbeth Meijnckens past in deze ontwikkelingsfase van ons bedrijf."

//// EINDE PERSBERICHT ////