CDG Europe BV


CDG Europe verkozen tot onder andere Best Citrix Distributor Benelux 2008

11-11-2008

Citrix Systems, Inc., marktleider op het gebied van Application Delivery Infrastructure, heeft tijdens de jaarlijkse distributie bijeenkomst in Zweden bekend gemaakt dat CDG Europe B.V. winnaar is geworden van de award voor 'Best Citrix Distributor in the Benelux' voor het jaar 2008.

CDG heeft niet alleen de award voor Best Citrix Distributor in the Benelux in onvangst mogen nemen. Ook Best CALC, Citrix Authorized Learning Center, of the Benelux en Best Marketing Development of the Benelux zijn in de handen van CDG gevallen.

De award voor de 'Best Citrix Distributor in the Benelux', die de afgelopen 4 jaar ook al in handen viel van CDG, is voor CDG het bewijs dat de juiste focus bewaard is gebleven in een continu veranderende markt. De CALC award en de award voor Best Market Development zijn het bewijs dat wij met onze partners de juiste kennis en drive hebben om op een kwalitatieve manier markt te ontwikkelen, aldus Peter Hoekstra, algemeen directeur bij CDG Europe B.V..

"Citrix heeft wederom een uiterst actief jaar achter de rug met diverse productlanceringen en het doorontwikkelingen van bestaande paradepaardjes. De keuzes die zijn gemaakt door Citrix zijn volgens ons ook logische keuzes om hun marktleiderspositie te waarborgen. Als CDG hebben we geprobeerd hier zo goed mogelijk mee om te gaan en in samenwerking met Citrix zo adequaat mogelijk te reageren op deze activiteiten. We zijn dan ook bijzonder tevreden met deze awards, die laten zien dat we dit jaar wederom goed bezig zijn geweest, al was dit natuurlijk nooit gelukt zonder de hulp van onze partners, waarvoor hartelijk dank", aldus Hoekstra.

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft SoftGrid, RES Software, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, Thinstall, Blue Lane, Cranberry, Chip PC en HP Software is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.