Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdam, 11 november 2008

Paul van der Veer benoemd tot Adjunct Directeur Strategie en Planning

SVBmedia is zeer verheugd dat met ingang van 1 oktober 2008 Paul van der Veer is benoemd als Adjunct Directeur Strategie en Planning. Hij heeft een ruime ervaring in de mediabranche op het gebied van strategie, planning en client service.

"Het medialandschap is aan veranderingen onderhevig. Wij willen ons graag positioneren als de 'Media Guide' voor adverteerders en reclamebureaus. Met de benoeming van Paul borgen we het kwaliteitsniveau van planning en strategie in onze organisatie. Paul zal onze adviseurs met raad en daad bijstaan om op die manier optimaal en adequaat in de mediabehoefte van onze klanten te voorzien", aldus Herco Tibboel, CEO van SVBmedia. "

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met 4 vestigingen verspreid over Nederland - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht