Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag bestrijdt recessie met taalinjectie

Dinsdag 11 november belooft een legendarische dag te worden. Dan vindt in Den Haag de presentatie plaats van Ut Nieuwe Groen-Geile Boekie . Met deze geheel herziene en volledig geactualiseerde jubileumeditie van hun succesvolle Haagse taalgids willen auteurs Sjaak Bral, Marnix Rueb en Robert-Jan Rueb de kwakkelende economie een taalinjectie geven

Zonder taal geen kapitaal , luidt het motto waarmee de Haagse auteurs hun nieuwe boek presenteren. Het Haags is al vaker de reddende engel geweest in deze troosteloze wereld vol ellende. Met geweld win je de oorlog niet, wel met taal ... de Haagse taal!

De auteurs injecteren, ten overstaan van Haagse bankdirecteuren, hun taalinjectie: Ut nieuwe Groen-Geile Boekie . Plaats van handeling: de kluis van het Nutshuis, een voormalig bankgebouw van Fortis in het hartje van Den Haag.

Ut Groen-Geile Boekie bestaat precies 10 jaar en meer dan 100.000 exemplaren werden over de toonbank geslingerd. Alle reden dus voor een geheel herziene jubileum-uitgave van deze Haagse 'taalbèbal'taalbèbel! Ut nieuwe Groen Geile Boekie is volledig geactualiseerd. Tevens bevat het boek vele nieuwe tekeningen van Haagse Harry, en een Haagse inburgeringscursus, een boekeliggâh en twee bumpâhstikkâhs. Als klap op de vuurpijl is het boek volledig foel kollâh gedrukt. Een spiksplinternieuwe uitgave dus, 'dikkâh en tóch plattâh'.

Ter gelegenheid van deze jubileumuitgave is tevens een nieuwe website gelanceerd: www.iklulhaags.nl

De recessie ken wogde gekeâhd, as iederein ut Haags maah leâht!