Ivo Brautigam nieuwe algemeen directeur Bloemenbureau Holland


LEIDEN, 20081111 -- Op 1 januari 2009 wordt Ivo Brautigam (48) de nieuwe algemeen directeur van Bloemenbureau Holland. Hij volgt Felix Schrandt op, die zijn functie op 1 juni jl. neerlegde. Brautigam bekleedde de afgelopen 25 jaar uiteenlopende management- en marketingfuncties en beschikt derhalve over ruime en brede ervaring.

Tot voor kort werkte Ivo Brautigam als directeur Destination Marketing bij het internationaal opererende Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Daarvoor was hij negen jaar actief bij Amsterdam Airport Schiphol als marketing manager, senior manager e-business en senior manager marketing. Ook bij STER, Van Luyken PR & PA Consultants en Mariott Hotel bekleedde Brautigam marketingfuncties.

Belevingswaarde
Als enthousiast tuinier voelt Brautigam zich verbonden met de sierteeltsector. "De producten vertegenwoordigen een hoge belevingswaarde en dat maakt ze vanuit marketingperspectief extra interessant", aldus de nieuwe algemeen directeur. "Daarnaast vaart het Bloemenbureau een nieuwe koers, waarin de consument en de verschillende afzetkanalen nog meer centraal staan. Het is een eer en een uitdaging om als eindverantwoordelijke van het Bloemenbureau te mogen meebouwen aan een sterkere marktpositie voor bloemen en planten uit Nederland, zowel binnen als buiten Europa."

Bloemenbureau Holland





Ingezonden persbericht