Terugblik Roadshow SolidWorks 2009


Cadmes kijkt terug op een geslaagde Roadshow

'S-HERTOGENBOSCH, 20081111 -- Vorige week heeft Cadmes haar Roadshow SolidWorks 2009 afgesloten met twee sessies in Luxemburg. "We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. In totaal zijn er 650 bezoekers geweest die op een van de locaties in de Benelux een presentatie hebben bijgewoond" aldus Anoek Schellings, marketing manager bij Cadmes.

Wat vonden de bezoekers....
Door de regionale benadering en de duidelijke dagindeling van de Roadshow, zijn er veel bezoekers geweest die andere jaren verstek moesten laten gaan. De enquête achteraf bevestigde deze opkomstcijfers en bracht ook andere opvallende uitkomsten: 65% was zeer gelukkig met het regionale karakter maar ook de "kijk in de keuken van een andere SolidWorks gebruiker" was een veel gehoorde motivatie om te komen. Bijna 70 % van de bezoekers is van mening dat de kleinschalige locaties meer interactie realiseren en dat dit als zeer prettig wordt ervaren. Maar liefst 89% van de ondervraagden was zeer tevreden met de dagindeling in modulaire subsessies. Uit de voorinschrijvingen kwam ook duidelijk naar voren dat iedereen inschreef op de sessies van zijn interesse en niet als vanzelfsprekend de hele dag. Opvallend hierbij was de opkomst bij de PDM sessies (bijna 80% van de bezoekers heeft die bijgewoond).
Uit de enquêtes kwamen ook verbeterpunten naar boven: Het geluid op een van de locaties kon beter, de interactie van de bezoekers onderling zou beter kunnen worden vormgegeven en de technische presentaties mochten nog interactiever worden.

Cadmes zelf heeft ook veel geleerd van de Roadshow, Gerbert Thelissen, Directeur bij Cadmes: "Door de kleine groepen hebben we veel klanten persoonlijk gesproken. Van deze klanten krijgen we de informatie uit de dagelijkse praktijk en daar gaat het bij ons om. Hoe kunnen wij onze klanten helpen om een stap voor te lopen op de ontwikkelingen in hun branches? Wij hebben veel inspiratie opgedaan en gaan deze ideeën voor volgend jaar zeker uitwerken. Een van de gedachten zijn we al aan het uitwerken: In de eerste helft van 2009 zal Cadmes -met haar relaties- "de diepte" ingaan. Meer hierover hoort u binnenkort!."


Cadmes B.V.
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert onder andere SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulation, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam.
Cadmes is de enige SolidWorks Certified Training & Support Provider voor de Benelux.

Cadmes





Ingezonden persbericht