Nieuwe autoverzekering voor malusregistraties


NIJMEGEN, 20081111 -- Vanaf vandaag is de AutoPerspectiefPolis verkrijgbaar op netpolis.nl, een autoverzekering speciaal voor mensen die door een ongelukkige schade in een malusregistratie zijn beland.

"Al eerder was het mogelijk een verzekering aan te vragen met een malusregistratie, maar dit nieuwe product maakt het aanbod van onze autoverzekeringen compleet", aldus Henry Bulle van Netpolis. Voor klanten met negatieve schadevrije jaren is het vaak moeilijk om een auto verzekering bij een verzekeraar aan te vragen. De toeslag op de premie is vaak erg hoog en de nieuwe verzekeraar wil u vaak niet accepteren door de negatieve schadevrije jaren.

Een malusregistratie kan ontstaan als u bijvoorbeeld door één ongelukkige schade als malusklant geregistreerd wordt. Deze registratie vindt plaats bij CIS, de Stichting Centraal Informatie Systeem. Hierdoor betaalt u vaak een toeslag op uw autoverzekering die wel kan oplopen tot 130% van de normale premie.

Met de nieuwe AutoPerspectiefPolis worden verzekerden één trede lager ingeschaald dan de normale inschalingstrede, ongeacht het aantal malusjaren. Hierdoor kan de korting nog steeds maximaal 35% kan bedragen. En dat is een stuk aantrekkelijker dan de eerder genoemde toeslag.

Er zijn enkele voorwaarden om voor deze nieuwe polis in aanmerking te komen. Zo dient de bestuurder minimaal 3 jaar de beschikking over een geldig rijbewijs, mag er geen strafrechtelijk verleden opgebouwd zijn en zijn er geen andere signaleringen dan alleen de malusregistratie.

Deze nieuwe unieke verzekering is, net zoals vele andere autoverzekeringen, te vergelijken op de site van Netpolis.





Ingezonden persbericht