Gemeente Valkenswaard

Informatieavond bouwontwikkeling Emmalaan e.o.

Informatieavond bouwontwikkeling Emmalaan e.o.

Op dinsdag 11 november aanstaande organiseert de gemeente samen met Woningbelang een tweede informatieavond over de nieuwbouwontwikkeling op de hoek Emmalaan-Julianastraat. Het betreft een bouwplan op het terrein van de voormalige Bernadetteschool. Het bouwplan bestaat uit de realisatie van een gezondheidscentrum inclusief 18 seniorenappartementen. Voorafgaand aan de nieuwbouw zal het bestaande schoolgebouw worden gesloopt.

Initiatiefnemer van het bouwplan is Woningbelang uit Valkenswaard. Samen met Woningbelang heeft de gemeente een inrichtingsplan opgesteld voor de omgeving van de nieuwe plannen.

De bijeenkomst van 11 november aanstaande is bedoeld om de direct omwonenden te informeren over de nieuwe ontwikkeling. De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Maenen Zalencentrum aan de Leenderweg 58 in Valkenswaard.

Speciale werkgroep
Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de laatste stand van zaken van de bouwontwikkeling, de verkeersafwikkeling en het parkeren in de omliggende straten en de planning van de werkzaamheden. Na de presentatie willen wij vanuit de buurt een aantal vertegenwoordigers verzoeken om deel te nemen aan een werkgroep om de nieuwe verkeerssituatie nader uit te werken tot een definitief uitwerkingsplan. Vanzelfsprekend is er voor aanwezigen ook gelegenheid om vragen te stellen.

Informatie
De direct omwonenden/ belanghebbenden zijn per brief uitgenodigd voor de informatieavond. De avond is ook toegankelijk voor overige belangstellenden.

Met eventuele vragen kunt u terecht bij de heer J. Castelijns, gemeentelijk projectleider van de afdeling Leefomgeving. Deze is bereikbaar via het telefoon 040-2083672.