Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rockbands Grid en The Hitman Hearts op dinsdag 11 november in café De Paap

(Vanwege vakantie ontvangt u dit persbericht later dan normaal. Wij hebben er begrip voor als u dit concert niet meer kunt aankondigen in uw medium).

Onder de naam Haags Pop Podium Avond organiseert de R.G. Ruijs Stichting om de twee weken een concertavond in café De Paap. Elke keer treden twee talentvolle Haagse acts op. Vaak gaat het daarbij om nieuwe groepen, die op deze manier worden voorgesteld aan het publiek. Ook zijn er regelmatig CD-presentaties. De Haags Pop Podium Avonden zijn in de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste optreedplekken voor Haagse bands. Tijdens de Haags Pop Podium Avond op DINSDAG 11 NOVEMBER wordt in cafe De Paap opgetreden door de bands Grid en The Hitman Hearts.

GRID
Het powertrio Grid laat voor het eerst sinds lange tijd weer van zich horen. De groep heeft het afgelopen jaar gewerkt aan nieuwe nummers en wil volgend jaar een EP of CD uitbrengen. Grid speelt catchy, groovende rock met vette gitaarriffs. Bezetting: Pierre Jacobs (zang/gitaar), Carmelo Garufi (bas) en Marco Hartmann (drums).

THE HITMAN HEARTS
The Hitman Hearts is een deels Haagse hardrockband die zich laat beinvloeden door groepen als Motörhead en AC/DC. De band heeft eerder dit jaar een debuut-EP uitgebracht. Bezetting: Roscoe (zang), The Hilk (gitaar), Skully (gitaar), Von Du (bas) en Daddio (drums).

Haags Pop Podium Avond - Dinsdag 11 november - 21.00 uur. Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. Entree gratis.

Meer informatie:

Grid - www.myspace.com/thehitmanhearts
The Hitman Hearts - www.myspace.com/gridholland
R.G. Ruijs Stichting - www.stichtingruijs.nl
Haags Pop Podium - www.haagspoppodium.nl
De Paap - www.depaap.nl