Antonov Automatic Transmission

11 november 2008

Antonov Plc
(de 'Onderneming')

Demonstratie Antonov bij Grand Prix in China start marketing programma

De succesvolle presentatie van het eerste model van Antonov's 6-speed automatische versnellingsbak (de TX6) op 9 november tijdens de A1 Grand Prix van Chengdu in China is voor Antonov het begin van een periode van demonstraties aan verschillende autofabrikanten door heel China.

Tijdens de Chinese Grand Prix heeft een aantal topfunctionarissen uit de industrie en vertegenwoordigers van de Chinese overheid de nieuwe 6-speed automatische versnellingsbak, gemonteerd in een 1.6l VW Golf demonstratievoertuig, kunnen beoordelen. Gedurende de komende weken zal Antonov gesprekken voeren met diverse Chinese autofabrikanten. Demonstraties en de technische en commerciële aspecten zullen daar aan bod komen om de technologie van Antonov geaccepteerd te krijgen voor de Chinese middenklasse automobiel productieprogramma's.

John Moore, Antonov's CEO, licht toe:

"Voor Antonov is dit een belangrijke mijlpaal, dit is de eerste keer dat een demonstratievoertuig met automatische versnellingsbak, klaar voor productie, getoond wordt aan potentiële klanten onder de Chinese autofabrikanten. In Europa zijn we al succesvol geweest in het demonstreren van dit voertuig, een succes dat wordt versterkt door Antonov's 6-speed automatische versnellingsbak nu ook direct toegankelijk te maken voor Chinese automerken. Ik zie er naar uit om over verdere vooruitgang te rapporteren wanneer deze zich voordoet.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Jos Haag, Director, Antonov plc 06 51 561 767