Ingezonden persbericht


Persbericht

Wiertz Personeelsdiensten ondersteunt belangrijkste Limburgse carnavalsonderscheiding Orde van de Gulden Humor

Kerkrade, 11 november 2008 - Deze week hebben Wiertz Personeelsdiensten en de Kichroadsjer Vasteloavends Verain 1936 overeenstemming bereikt over sponsoring van de uitreiking van de Orde van de Gulden Humor 2008.

De uitreiking van deze belangrijke Limburgse carnavalsonderscheiding is een verantwoordelijkheid van de SLV (Samenwirkende Limburgse Vasteloavendsvereniginge). De Orde wordt vanaf 1962 verleend aan kandidaten die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de bevordering van de levensblijheid, de humor of de vasteloavend. Jaarlijks is de organisatie in handen van een van de deelnemende carnavalsverenigingen. Dit jaar is dit dus de Kerkraadse KVV 1936 en zal de uitreiking plaats vinden op 29 november a.s. te Rolduc.

De kandidaat welke dit jaar de Orde van de Gulden Humor zal ontvangen is de BCL (Bond Limburgse Carnavalsverenigingen), welke dit jaar 44 jaar actief is voor de Limburgse vasteloavend.

De Limburgse organisatie Wiertz Personeelsdiensten draagt culturele evenementen als carnaval een warm hart toe. Dat deze belangrijke Limburgse carnavalsonderscheiding ook nog eens wordt gegeven aan een gelijksoortige overkoepelende zusterorganisatie is een teken van verbroedering. Om die reden ondersteunt Wiertz Personeelsdiensten de Orde van de Gulden Humor door de organiserende vereniging KVV 1936 te ondersteunen met een bedrag van 5.555 euro.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 17 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.

Meer informatie kunt u opvragen bij Rik Franssen, hoofd sales support Wiertz Personeelsdiensten, Eurodepark 1-29, 6461 KB Kerkrade, T 045-5639240, E r.franssen@wiertz.com

---- --