Ingezonden persbericht


Luisteraar wint een jaar gratis leven bij Sky Radio 101 FM

Naarden, 11 november 2008 | Joyce uit Rotterdam is vanmorgen de dolgelukkige winnares geworden van de actie 'Win een jaar gratis leven' van Sky Radio 101 FM. Onder het toeziend oog van station voice Marlayne Sahupala versloeg zij haar medefinalisten in een zinderend finalespel. Hiermee won zij een spectaculair prijzenpakket ter waarde van maar liefst ¤ 75.000,-, goed voor een jaar lang kosteloos leven!

Ondanks de kredietcrisis kan Joyce Contze uit Rotterdam vanaf vandaag een jaar lang luxueus en gratis haar gang gaan als de gelukkige winnares van deze meest spectaculaire 'prijs van het jaar'. Joyce was één van de 15 finalisten die binnen één minuut moesten proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te graaien in een windcabine die gevuld was met duizenden eurobiljetten. Het lukte de Rotterdamse om binnen 60 seconden het hoogste bedrag te pakken te krijgen in de wervelwind van eurobiljetten die rondvlogen in de windcabine.

Sky Radio 101 FM, de zender met 'music that makes you feel good' had voor de winnares een jaar lang gratis leven als prijs beschikbaar: gratis hypotheek of huur, gratis boodschappen, gratis tanken en autorijden in een Mini Cooper, gratis op vakantie, gratis kleding, gratis bellen en internetten, gratis verzekering en ook nog eens ¤ 10.000,- sspaargeld.

Winnaar Joyce uit Rotterdam: "Ik kan het nog niet geloven dat ik deze prijs heb gewonnen! Ik had nooit gedacht dat ik dit zou winnen... Het is leuker dan 25 miljoen euro in de Staatsloterij! Ik ga hier een jaar lang van genieten en lekker op vakantie naar het Indonesische eiland Bali!"

Win en Leef een Jaar Gratis
Tijdens de actieperiode van 27 oktober tot en met 9 november werd dagelijks een finalist bekend gemaakt. Sky Radio-luisteraars moesten een codewoord sms'en naar 4628 (60 cpob) om kans te maken op een plek in de finale van 'Win en Leef een Jaar Gratis'. Dat finalespel werd vandaag gespeeld in Magna Plaza shoppingcenter in Amsterdam. Kijk voor meer informatie over de actie op www.leefeenjaargratis.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.