Ingezonden persbericht


Woensdag 12 november 2008

Elsevier Stijlgids

Handige gids met juiste kledingcodes en nuttige verzorgingstips

Moet een pak maatwerk zijn? Welke knopen moeten dicht bij een jasje? Wanneer draagt u een das? Wat betekent black tie op een officiële uitnodiging? Waaraan is een goed gemaakt hemd te herkennen? Moet een regenjas beige of marineblauw zijn? Is nat of droog scheren beter? Wat straalt uw uurwerk uit?

Deze stijlgids geeft via een handig ABC antwoorden op veelgestelde vragen. Op 124 pagina's krijgt de lezer een compact overzicht in woord en beeld van alle facetten van een stijlvol en verzorgd uiterlijk voor zowel zakelijke en ceremoniële als informele momenten. Het Stijl-ABC is een onmisbare uitgave voor iedere man die wil weten hoe hij er representatief uit kan zien. En ideaal voor de loopbaan-starter die wil weten wanneer hij wat aan moet trekken.

Cadeautip:
Het Stijl-ABC als cadeau voor uw man, (schoon)vader, broer, oom, collega of buurman

Elseviers moderedacteur John de Greef ontwart de kluwen van aanduidingen als two-ply, sartoriale en tourbillon en brengt u alle noodzakelijke kennis bij over uiterlijke verzorging.

Bestellen
Lezers van Elsevier en www.elsevier.nl kunnen de Elsevier Stijlgids nu bestellen voor ¤ 8,95 (inclusief verzendkosten). De uitgave wordt dan met een acceptgiro aan u toegestuurd. De Elsevier Stijlgids is geen onderdeel van het abonnement op het weekblad Elsevier.