Protestantse Kerk in Nederland


Regiobijeenkomst over ledenregistratie

wo 12 november 2008
In de maanden oktober en november van 2008 organiseren het bestuur en management van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk een aantal regionale bijeenkomsten over de ledenregistratie.

Op deze avonden wordt verantwoording afgelegd voor de afwikkeling van Numeri en wordt informatie gegeven over de plannen om alsnog tot een nieuw systeem te komen.

Op 12 november 2008 wordt deze avond gehouden in de Regenboogkerk, Dr. van Voorthuijsenstraat 6, 8162 BD Epe.

Elke bijeenkomst begint stipt om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur.
De bezoekers worden uiterlijk 19.50 uur verwacht. De zaal is open vanaf 19.15 uur. De koffie staat klaar.

Programma
Veel vragen die in de afgelopen periode werden ontvangen, zullen tijdens deze bijeenkomsten worden beantwoord. Verder komen aan de orde:

* De ontwikkeling van het ledenregistratiesysteem tot nu toe; de besluiten die de kleine synode hierover in juni nam en de betekenis van dit alles voor de nabije toekomst.
* Het belang van een landelijke ledenregistratie voor de gemeenten en de Protestantse Kerk als geheel.

* Het voornemen tot de overname van het ledenadministratiesysteem Scipio en de consequenties daarvan voor de gebruikers van andere programmas, waaronder het programma Baruch.
* De plannen om een nieuw, vereenvoudigd systeem voor de landelijke ledenregistratie van de Protestantse Kerk te realiseren.

Daarnaast is er uiteraard volop ruimte en gelegenheid uw vragen te stellen.
Data, tijden en locaties
Klik hier voor een overzicht. De (wijk)gemeenten en classicale vergaderingen van de Protestantse Kerk in Nederland ontvangen deze informatie ook schriftelijk.

Aanmelden
Belanghebbenden kunnen zich aanmelden via het digitale formulier op deze website.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, abonneert u zich dan op de digitale nieuwsbrief. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de servicedesk van het Protestants Dienstencentrum in Utrecht, tel. (030) 880 18 80.