Technische Universiteit Delft

Grand opening hope entrepeneurship
door M&C

Een initiatief in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Technische Universiteit Delft en de Universiteit Leiden.

12 november 2008 | 14:30 uur
plaats: Cruise Terminal Rotterdam, Wilhelminakade 699, Rotterdam

Altijd al ondernemend geweest? Of altijd gedroomd van een eigen bedrijf? Plannen om te ondernemen naast je studie? Of al begonnen? Laat dan deze unieke kans niet schieten.
Op 12 november is de opening van HOPE. Dit is een sterk en innovatief platform voor ondernemerschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Technische Universiteit Delft en Universiteit Leiden, dat studenten en alumni uitdaagt om ambitieus te ondernemen. Deze opening geeft je de mogelijkheid te weten te komen wat de universiteit voor jou kan betekenen. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om samen met topondernemers, wetenschappers en captains of industry een ondernemend klimaat te creëren op de campus. Uiteraard is dit ook de uitgelezen kans om je netwerk een flinke boost te geven.

Met o.a. minister Maria van der Hoeven en de voorzitters van de CvB's van de EUR, de TUDelft en de Universiteit Leiden, en bijdragen van Hans Crijns (Vlerick Management School), Derek Roos (Mendix), Marco Waas (TU Delft) en Michiel Muller (Bieden en Wonen, Route mobiel).

Aansluitend va. 17.15 uur: receptie met walking dinner. Info: HOPE secretariaat, 010 4081496, lvreeswijk@few.eur.nl. Aanmelden via www.aanmelder.nl/hope

Toegang gratis

Meer informatie? www.sg.tudelft.nl

Laatst gewijzigd: 29 oktober 2008