Gemeente Medemblik

Informatiebijeenkomst bouwplan Papenveer-Noord Hauwert

Op woensdag 12 november a.s. om 19.30 wordt in dorpshuis De Werf (Heemraad Witweg 1) in Hauwert een informatiebijeenkomst gehouden over het nieuwbouwplan Papenveer-Noord (1e knip).

Papenveer-Noord is een ruim opgezet nieuwbouwplan in Hauwert. Een duidelijke stedenbouwkundige structuur met veel groen en (vaar)water langs de meeste kavels en woningen zijn belangrijke elementen in het plan. De start bouw is vooralsnog gepland in april 2009.

De 1e knip van het bouwplan kent een gevarieerde opzet van woningbouw met o.a.

- 5 vrije sectorkavels

- 4 koopwoningen

- 4 huurwoningen (nultreden)

Om een zo goed mogelijke invulling te kunnen geven aan de lokale woningbehoefte zal bij onvoldoende belangstelling voor de vrije sectorkavels de mogelijkheid bestaan om in het plan ook twee-onder-een kap koopwoningen te realiseren.

Inschrijven voor kavel of woning
De informatiebijeenkomst zal de start van het nieuwbouwplan zijn. Tijdens de bijeenkomst wordt uitleg gegeven over het bouwplan en zijn inschrijfformulieren beschikbaar. Vanaf 13 november a.s. kunnen belangstellenden voor een vrije sector kavel of koopwoning in het bouwplan informatie verkrijgen bij CMK Makelaars, De Middend 96 te Bovenkarspel (tel. 0228 - 53 00 00). Belangstellenden voor een huurwoning kunnen contact opnemen met De Woonschakel, Randweg 11a Medemblik, tel: (0227) - 54 54 54.

Informatie
Meer achtergrondinformatie over het nieuwbouwplan kunt u vanaf 13 november 2008 ook verkrijgen via de websites www.cmkmakelaars.nl en www.dewoonschakel.nl.