Ingezonden persbericht


Tooling Event 2008:
ip-label.newtest presenteert oplossingen voor meten servicekwaliteit eindgebruiker

12-13 november 2008, Utrecht
Stand 07B006 (partnerstand met SMT)

Amsterdam, Nederland, 6 november 2008 - ip-label.newtest, specialist in het meten van de kwaliteit van toepassingen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, zal aanwezig zijn op het Tooling Event, het grootste platform rondom IT beheer in de Benelux.

Het bedrijf zal er zijn oplossingen presenteren voor het meten van de servicekwaliteit van verschillende toepassingen (Data, Kritische Applicaties, Stem, Beeld, Mobiel) op een partnerstand met SMT, recent verkozen tot 'Distributor of the Year'. ip-label-newtest, voortgekomen uit de samenvoeging van ip-label en Auditec-Newtest, beschikt over een zeer breed aanbod: bedrijfstoepassingen, maar eveneens 2.0 platformen, stem of zelfs televisie over IP. Dit aanbod integreert van nu af aan ook oplossingen aangeboden in SaaS (ASP) en een oplossing verkocht via licenties.

ip-label.newtest is al meerdere jaren actief in de Benelux. Verschillende marktleiders uit de elektronische sector, de bank en verzekerings- en de telecomsector, evenals de publieke sector behoren tot de klantengroep, zoals Electrabel, Dexia, Touring, De Persgroep, Mobistar, KBL, Toyota, Delta Lloyd, Fortis, Selexyz, Centraal Beheer Achmea en Thomas Cook.

Mark Schwencke, Commercieel Directeur van SMT zullen beschikbaar zijn voor interviews. Indien u hem graag ontmoet of meer te weten wil komen over ip-label.newtest, neem dan contact op met Gerdine Lindhout per telefoon: +33 1 55 02 27 88 of per email: g.lindhout@open2europe.com.

Kijk voor meer informatie over het Tooling Event op www.toolingevent.nl.