LEDNED presenteert wereld primeur op Vakdagen Licht en Verlichting

11/11/2008 14:50

LedNed BV

Led biedt een hoop voordelen t.o.v. TL, gloei-, halogeen- en spaarlampen waaronder een hoge energie, CO2 en koellast reductie, geen kwik en geen UV. Daarnaast bevordert LED de concentratie, vermindert moeheid en vermoeide ogen tijdens het werk en nog vele andere positieve punten.

LedNed doet al ruim 4 jaar onderzoek naar ledverlichting, levert alle kleuren van warm wit tot daglicht en is dankzij intensieve samenwerking met kennisinstellingen waaronder de TUe en KEMA nu helemaal klaar om een daadwerkelijk duurzaam statement te kunnen maken.

!!! WERELDPRIMEUR !!!

Met grote eer presenteert LedNed op de vakdagen voor het eerst een volledige lijn Led verlichtingsproducten voor de gehele publieke, zakelijke en consumentenmarkt.

LedNed is het eerste bedrijf ter wereld wat een volledig scala aan KEMA gecertificeerde ledproducten biedt welke voldoen aan alle normen binnen de Europese Unie.

Vaak horen we dat de keuze voor led moeilijk is omdat de kwaliteit en veiligheid van een product onbekend is en dit grote risico's voor zowel de investering als de aansprakelijkheid met zich brengt. Dit probleem is nu opgelost. Als u kiest voor een product van LedNed, weet u dat u een veilig en kwalitatief hoogwaardig product aanschaft.

LedNed nodigt iedereen van harte uit voor de vakdagen in de America hal in Apeldoorn op 12 en 13 november op onze stand A22. Voor meer informatie aangaande de producten kunt u een mail sturen naar info@ledned.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.ledned.nl