Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet virtueel ervaren op de fiets

Het is nu mogelijk de groenste Deelgemeente van Rotterdam op de fiets te verkennen vanachter de pc. Bezoekers kunnen online ontdekken én ervaren hoe aantrekkelijk en dorps deze groene deelgemeente van Rotterdam is. Dat kan sinds deze week via de speciale 'beleveniswebsite' www.helemaalhoogvliet.nl.

Het online visitekaartje biedt de bezoeker op een bijzondere en unieke manier een 'Hoogvliet-ervaring'. De geïnteresseerde kan op de fiets verschillende routes afleggen langs de unieke natuurgebieden, dorpse plekken en vele stadse voorzieningen naar de nieuwe woonprojecten in Hoogvliet. Met de site wil de deelgemeente Hoogvliet op een bijzondere manier laten zien dat het rustig en goed wonen is in het groene, dorpse Hoogvliet dat om de hoek van Rotterdam ligt: Hoogvliet, waar je van dorp en stad geniet.

De website is onderdeel van een imagocampagne om Hoogvliet als ideale woonplek in de regio Rotterdam te promoten. In Hoogvliet worden volop nieuwe woonprojecten ontwikkeld en gerealiseerd. Dit vanwege de grootschalige vernieuwing van de deelgemeente die momenteel halverwege is. De website www.helemaalhoogvliet.nl biedt de bezoeker de kans een virtueel kijkje te nemen in Hoogvliet en haar nieuwbouwprojecten.

De imagocampagne Hoogvliet is een samenwerkingsverband tussen de deelgemeente Hoogvliet, het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR), het Informatiecentrum Hoogvliet en de corporaties Vestia Rotterdam Hoogvliet en Woonbron.