Politie Midden- en West Brabant

Politie en familie nog steeds op zoek naar vermiste Paul van Heesch

Breda, 12-11-2008 o De politie is samen met de familie nog steeds op zoek naar de vermiste 41-jarige Paul van Heesch uit Breda. Een getuige heeft bij de politie inmiddels gemeld dat hij de vermiste man de dag van zijn verdwijning 's middags nog bij het Station CS in Breda gezien heeft.

Van Heesch is zoals eerder gemeld op dinsdag 04 november jl. in de ochtend vertrokken vanaf zijn woonadres in de wijk Haagpoort. Hij is die ochtend nog wel bij zijn horecagelegenheid, gevestigd aan de Nieuwe Prinsenkade geweest.

Een zakenrelatie van hem heeft tegenover de politie inmiddels
verklaard dat hij de vermiste man de dag van zijn verdwijning
omstreeks 13.45 uur nog bij het Station CS in Breda heeft gezien. Volgens de getuige kwam van Heesch daar aanfietsen. Hij had een hoed op en een bruine koffer bij zich. Hij kwam gehaast over. De getuige heeft van Heesch niet daadwerkelijk de Stationshal in zien gaan.

De politie heeft naar aanleiding van deze verklaring op en nabij het Station CS een onderzoek naar de fiets van de vermiste man ingesteld. Zijn vervoermiddel is echter niet aangetroffen.

Signalement: Blank, 41 jaar oud, 1.80 mtr, dnkr.blond/bruin haar bovenop kaal, snor. Donkere kleding. Draagt mogelijk hoed en
verplaatste zich op een fiets.

Er zijn op dit moment geen aanknopingspunten die erop wijzen dat er sprake is van een misdrijf, de politie kan dit echter ook niet uitsluiten. Het onderzoek wordt daarom voortgezet. Mensen die menen de gezochte man na die dinsdagmorgen 4 november nog gezien te hebben of over informatie over zijn huidige verblijfplaats beschikken, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

T.a.v. de redactie: De familie van de vermiste man gaat op dit moment niet in op mediaverzoeken om mee te werken aan opnamen etc.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 12-11-2008 11:07 | © Regio Midden en West Brabant |