Gemeente Moerdijk


Werkzaamheden asfalt Zevenbergen asfaltpaden in Zevenbergen

Week 46 is KWS Infra bv gestart met het opknappen van asfaltpaden 'De Knip - Suikerpad'. De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken.

De voet- en fietspaden zijn gedurende de uitvoeringsperiode gesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.

Groot Onderhoud asfalt Huizersdijk (buitengebied) in Zevenbergen

Week 47 zal aannemingsbedrijf Dura Vermeer starten met werkzaamheden aan het asfalt van de Huizersdijk. De werkzaamheden duren ongeveer één week.

De aannemer start met het frezen van de plaatselijke schades. Vervolgens wordt de dijk voorzien van twee nieuwe lagen asfalt.

De Huizersdijk is gedurende de uitvoeringsperiode gesloten voor doorgaand rijverkeer. Het verkeer wordt omgeleid. De directe bewoners zijn middels een brief reeds geïnformeerd.

Groot Onderhoud asfalt Kuringen in Zevenbergen

Week 47 zal aannemingsbedrijf Dura Vermeer starten met werkzaamheden aan het asfalt van Kuringen nabij huisnummers 1 t/m 7 en 2 t/m 16. De werkzaamheden duren ongeveer 2 à 3 weken.

De aannemer start met het frezen van het asfalt. Vervolgens worden de goten, de aansluitende trottoirtegels en de inritten hersteld. Ten slotte wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe deklaag van asfalt.

Kuringen is ter plaatse van huisnummers 1 t/m 7 en 2 t/m 16 gedurende de uitvoeringsperiode gesloten voor verkeer. De directe bewoners zijn middels een brief reeds geïnformeerd.