Gemeente Dirksland


Drie nieuwe buurtagenten op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee heeft drie nieuwe buurtagenten. Zij zetten zich in, samen met de andere medewerkers van het wijkteam, voor het verbeteren van de veiligheid in hun buurt.

Ouddorp

Cor van Heemst wordt de nieuwe buurtagent van Ouddorp. Hij neemt deze buurt over van Bas de Jong die in opleiding is voor Operationeel leidinggevende. Van Heemst werkte eerder als buurtagent in Middelharnis.

Dirksland
Ook Dirksland heeft een nieuwe buurtagent. Ronald Tantner, die deze buurt tijdelijk waarnam, wordt opgevolgd door Heidi Westerbrink. Zij was eerder werkzaam bij de politie in Spijkenisse.

Battenoord, Nieuwe Tonge en Sommelsdijk

Andrea Schot, afkomstig uit het wijkteam Brielle, wordt de nieuwe buurtagent van Battenoord, Nieuwe Tonge en Sommelsdijk. Zij volgt daar Ewout van Mourik op die buurtagent is geworden in Spijkenisse.

De nieuwe buurtagenten zijn inmiddels druk bezig hun nieuwe wijk te leren kennen. U kunt hier de poster Wie is uw buurtagent downloaden.

Contact
Met vragen en niet-spoedeisende meldingen kunt u bij het wijkteam terecht via het algemene politietelefoonnummer 0800-8844. Uw telefoontje komt binnen bij het Politie Service Center. De telefoniste zet het verzoek in een afsprakensysteem voor het wijkteam. Een medewerker van het wijkteam neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoed en onmiddelijke actie belt u 112.