FloraHolland


FloraHolland Rijnsburg praat aanvoerders en kopers bij tijdens rozenlunch

RIJNSBURG, 12 november 2008 (persbericht) - Vorige week organiseerde FloraHolland vestiging Rijnsburg een rozenlunch voor haar rozenaanvoerders en inkopers. Doel van de bijeenkomst was, aanvoerders en kopers bij te praten over de actuele ontwikkelingen op Rijnsburg. Bovendien was het een mooie gelegenheid voor aanvoerders en klanten om ook elkaar weer eens te spreken. De bijeenkomst vond plaats bij kwekerij Villa Rosa in Honselersdijk, waar eigenaren Theo en Ron van der Knaap bezoekers rondleidden door het bedrijf.

Tijdens de lunch informeerde Rob van Ruiten, commercieel manager van vestiging Rijnsburg, de aanwezigen over de actuele ontwikkelingen bij vestiging Rijnsburg. De reconstructie van de mijnzaal, het veilschema met zeven klokken en de koopkrachtontwikkelingen passeerden de revue. Gerbrant Schilder, assortimentsmanager, ging dieper in op de ontwikkeling van zowel Nederlandse als buitenlandse aanvoer bij Rijnsburg. De ruim vijftig aanwezige aanvoerders, kopers en veilingmedewerkers beoordeelden de rozenlunch als een zinvolle bijeenkomst. Ook voor 2009 staan dergelijke bijeenkomsten weer op het programma.

Over kwekerij Villa Rosa in Honselersdijk: Onlangs is deze kwekerij uitgebreid van 4,5 naar 9 hectare. Momenteel voert Villa Rosa de roos `Passion' aan bij FloraHolland vestiging Rijnsburg. Binnenkort start Villa Rosa met de aanvoer van op Rijnsburg van `Grande Amore'. De roos `Grande Amore' is in het nieuwe gedeelte van de kwekerij aangeplant.