Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Informatiebijeenkomsten over inrichtingsplan Oudedijk

De deelgemeente werkt momenteel samen met de dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting (dS+V) en de RET aan een inrichtingsplan voor de Oudedijk. Op donderdagavond 20 en 27 november krijgen bewoners van Kralingen-West en Kralingen-Oost de gelegenheid om in een vroeg stadium te reageren op de plannen, zodat er een goed ontwerp gemaakt kan worden.

Vanwege de verwachte belangstelling is ervoor gekozen om voor bewoners van Kralingen-West, Kralingen-Oost en ondernemers aparte bijeenkomsten te organiseren. Tijdens de bijeenkomst kunt u kennisnemen van het voorlopige plan op hoofdlijnen. Daarna heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en om uw ideeën en wensen op het gebied van bijvoorbeeld oversteekplaatsen, parkeervakken en parkeergelegenheden voor fietsen kenbaar te maken.

Bijeenkomsten voor bewoners

De bewoners van Kralingen-West zijn op donderdag 20 november van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom bij de informatiebijeenkomst in het deelgemeentekantoor aan de Oostzeedijk 276. Inloop is mogelijk vanaf 18.30 uur. Voor de bewoners van Kralingen-Oost wordt op donderdag 27 november van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden. Inloop vanaf 18.30 uur in het deelgemeentekantoor aan de Oostzeedijk 276.