KNWV

Nieuwsbericht Motorbootvaren

12-11-2008

620 meter nieuwe aanlegplaatsen in Midden Delfland

In Midden Delfland zal verspreid over diverse locaties 620 meter nieuwe aanlegsteigers gerealiseerd worden. De steigers komen aan de Noordvliet, de Boonervliet, de Middelvliet, de Vlaardingse Vaart en de Gaag. Voor het nieuwe watersportseizoen in 2009 moeten de
aanlegplaatsen gereed zijn.

Deze steigers stonden beschreven in het aanlegplaatsenplan, wat voortkomt uit het watersportactieplan van het recreatieschap Midden Delfland. Dit actieplan heeft tot doel knelpunten op te lossen en voorzieningen in Midden Delfland uit te breiden. Deelplannen die staan beschreven in het watersportactieplan, moeten nog uitgevoerd worden. Voorbeelden van deze deelplannen zijn een verbeterplan voor vaarwegen en informatievoorzieningen voor waterrecreatie.

De werkgroep Midden Delfland van het Watersportverbond is nauw betrokken geweest bij het opstellen van deze plannen en is trots op het behaalde resultaat. Het is altijd fijn als na veel overleg er concreet iets ondernomen wordt waar onze leden iets aan hebben aldus Bert Steenhoek van de werkgroep Midden Delfland.