Gemeente Stein


Ondertekening prestatieafspraken wonen en leefbaarheid

Op woensdag 12 november tekenden wethouder Gorissen, de heer Claessens (directeur Maaskant Wonen) en de heer Pelt (Woningstichting Urmond) officieel voor structurele samenwerking op het gebied van wonen en leefbaarheid in de gemeente Stein. Deze samenwerking is vastgelegd in diverse prestatieafspraken en acties. De ondertekening

Concrete invulling
In de prestatieafspraken staat hoe de gemeente en de corporaties concreet invulling geven aan het wonen en de leefbaarheid tot 2012. Goed en betaalbaar wonen in een prettige leefomgeving is hierbij een voorwaarde. De afspraken hebben daarom ook betrekking op de kwaliteit van het wonen, de betaalbaarheid van het wonen, leefbaarheid en de herstructureringsopgave binnen de gemeente.

Eindresultaat
De ondertekende afspraken zijn het eindresultaat van een langdurige samenwerking tussen de gemeente en de corporaties. De partners zijn trots op hun goede samenwerking. "We hopen nog veel projecten samen met de inwoners te realiseren, zodat iedereen zich thuis kan blijven voelen in Stein", aldus wethouder Gorissen.