Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout, 12-11-2008

Politie haalt blowende automobilist van de weg

UITWIJK: De politie heeft dinsdagmiddag rond 13.40 uur een 21-jarige automobilist uit Almkerk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht onder invloed van drugs te hebben gereden. Een surveillerende agent zag de Almkerker rijden over de Lageweg en zette hem langs de kant voor een controle. De agent rook een henneplucht en constateerde kleine pupillen bij de man. Hij gaf ook toe geblowd te hebben tijdens de autorit. Een arts heeft op het politiebureau een bloedproef afgenomen die duidelijk moet maken in welke mate de automobilist onder invloed was. Na verhoor is hij heengezonden met een rijverbod van twaalf uur.

Dieven aan de haal met laptops en rookwaar

WIJK EN AALBURG: Bij een inbraak in een supermarkt aan de Parallelweg zijn woensdagmorgen diverse laptops en rookwaar gestolen. De dieven vernielden rond 03.00 uur een ruit van de toegangsdeur. De politie stelt een onderzoek in.

Oosterhouter (14) mishandelt mede-scholier

OOSTERHOUT: Een 14-jarige jongen uit Oosterhout is woensdagmiddag rond 14.00 uur aangehouden wegens mishandeling. Een 13-jarige stadgenoot en mede-scholier deed aangifte, nadat hij dinsdagmiddag een stevige klap in het gezicht had gekregen tijdens een pauze in de aula van een scholengemeenschap aan de Kruidenlaan. Het slachtoffer hield er een gebroken neus en een scheur aan zijn jukbeen aan over. De verdachte bekende de mishandeling op het bureau en vertelde erg veel spijt te hebben. Na verhoor mocht hij naar huis; in het jeugdoverleg dat de politie regelmatig met justitie heeft, wordt de zaak besproken.

Dongenaar heeft voorkeur voor witte port

DONGEN: Een 63-jarige inwoner van Dongen is woensdagmiddag rond 12.30 uur aangehouden in een supermarkt aan de Hoge Ham. De man had onder zijn kleding twee flessen witte port verborgen en liep de winkel uit. Volgens de bedrijfsleider van de winkel zou de man de laatste tijd al vaker flessen witte port gestolen hebben. De politie nam de winkeldief mee naar het bureau en stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 12-11-2008 16:48 | © Regio Midden en West Brabant |