FloraHolland


FloraHolland helpt langdurig werklozen aan het werk

NAALDWIJK (12 november 2008) - Sinds juli dit jaar werken tientallen voormalig langdurige werklozen uit Rotterdam bij FloraHolland vestiging Naaldwijk in de distributie. FloraHolland is altijd op zoek naar medewerkers. In samenwerking met DAAD, het werkgeverspunt van de Rotterdamse Sociale Dienst, is de mogelijkheid aangegrepen om langdurige werklozen terug te helpen in het arbeidsproces. Zij gaan op uitzendbasis werken bij FloraHolland in de distributie van 06.00 uur `s morgens tot ongeveer 10.00 uur. Als zij na een half jaar goed functioneren kunnen ze in dienst komen bij FloraHolland.

In april 2008 heeft FloraHolland een convenant afgesloten met de gemeente Rotterdam om op deze manier honderd langdurig werklozen aan een baan te helpen. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Enerzijds helpt het om het wervingsprobleem op te lossen en anderzijds helpt het om het aantal langdurig werklozen te verminderen. De werknemers worden vanuit DAAD begeleid door een jobcoach.

Bij FloraHolland vestiging Naaldwijk werken ongeveer 450 medewerkers in de distributie. Regelmatig worden er distributiemedewerkers gezocht via de uitzendbureaus Creyf's, Olympia en Tempo-Team. Wekelijks starten er gemiddeld acht nieuwe medewerkers.

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures bij FloraHolland. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Human Resource Management van de vestiging Naaldwijk via 0174-63 3438.