Ingezonden persbericht


Gemeente Den Haag

Den Haag, 15 oktober 2008

Jaarlijkse netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom

HET GEVECHT OP DE SCHERMEN

Woensdag 12 november organiseert de gemeente Den Haag voor de 11e keer de netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom . Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van toegang tot nieuws, informatie en entertainment via het (mobiele) beeldscherm. Den Haag Telecom 2008 vindt plaats in de Nieuwe Kerk aan het Spui vanaf 15.30 uur.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de crossmediale aanpak van krant, televisie en internet, het toenemende gebruik van video s op de verschillende schermen, de mogelijke toepassingen van verschillende netwerken, de fysieke geschiktheid van netwerken en de manier waarop wij informatie tot ons nemen en zelf fungeren als leverancier van informatie.

Sprekers zijn Gerard Dielessen, algemeen directeur NOS RTV; Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media NOS; Sjors Kroon, commercieel directeur uitgeversmaatschappij de Telegraaf; Jeroen Verbeek, directeur interactieve media bij SBS Broadcasting; Wouter Maagdenberg, directeur StartYourStation.com; Ed Vermeulen, directeur Glas, KPN Telecom; Tom Teunissen, directeur sales bij T-Mobile en Michiel Munneke, directeur van Nulaz. De middag wordt geleid door media ondernemer Erik de Zwart.

De Haagse wethouders Frits Huffnagel (Citymarketing, Internationale Zaken, ICT en Organisatie) en Henk Kool (Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie) zullen de bijeenkomst openen.

Na de lezingen en discussie is er een netwerkbijeenkomst in de kelder van de Nieuwe Kerk.

Voor details over het programma kunt u de website www.denhaagtelecom.nl raadplegen. Deelname aan de bijeenkomst Den Haag Telecom 2008 is kosteloos. Inschrijven kan via bovengenoemde website.


---

Voor informatie (