Ingezonden persbericht



PQR organiseert netwerkborrel op Storage Expo
Onder het genot van een sushi-hapje en drankje is iedereen welkom

De Meern, 5 november 2008 - Op 12 november, de eerste dag van de Storage Expo beurs, organiseert PQR een netwerkborrel op haar stand. Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van een sushi-hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Netwerken is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om bestaande contacten te onderhouden. PQR stelt je in de gelegenheid om je kennis te verbreden en om ervaringen te delen. Maar ook om nieuwe mogelijkheden en samenwerkingsverbanden te spotten en goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de ICT-branche. Speciaal voor deze borrel zal er een aantal Senior Consultants aanwezig zijn van PQR om ook inhoudelijk over bijvoorbeeld Storage of Virtualisatie van gedachten te kunnen wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk één van PQR's Account Managers of andere PQR-medewerkers aan te schieten om informatie te delen of gewoon voor een praatje.

Bas ter Heurne, Sales Manager bij PQR: "Netwerken is geven en nemen of anders gezegd: zenden en ontvangen. Dus ook jij helpt mensen in je netwerk aan informatie en nieuwe relaties en geeft iemand net die tip die leidt tot de juiste technische oplossing of zelfs een nieuwe opdracht."

Kortom, ben je zo´n type dat met anderen meedenkt en andersom, wil je jouw ervaringen graag delen, sparren over een bepaald onderwerp of wil je gewoon eens de sfeer van PQR proeven, kom dan naar de PQR Netwerkborrel! Je kunt PQR vinden in hal 9, stand B040.

Voor uw registratie kunt u hier klikken. Na uw registratie wordt uw persoonlijke toegangsbadge per post toegezonden. Met deze toegangsbadge kunt u GRATIS alle beurzen bezoeken.

Over PQR
PQR is de specialist voor professionele ICT-infrastructuren, met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid. Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en een significant deel van de omzet wordt gerealiseerd bij non-profit organisaties, de gezondheidszorg, educatie, lokale en rijksoverheid.

PQR is HP Enterprise Specialist Partner 2007/2008, HP Preferred Partner of the Year 2006/2007, VMware Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, drievoudig Microsoft Certified Gold Partner, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Partner, CommVault Value Added Reseller, HP ProCurve Elite Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2006/2007 is een omzet geboekt van E 72,3 miljoen en een netto resultaat na belastingen van E 4,3 miljoen.

Meer informatie: http://www.PQR.com

Meer informatie en beeldmateriaal:
PQR, Karin Mulder, Marketing & Communications Manager, tel: +31 (0)30 6629717, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
www.virtuall.nl


---- --