Ingezonden persbericht


Herinnering

voor vaders/moeders en/of zonen/dochters

Over de PERSOONLIJKE kant van GENERATIEWISSELING bij familiebedrijven

op woensdagavond 12 november van 19.00 - 22.00 uur

bij Anthura Anthuriumweg 14
2665 KV in Bleiswijk


Graag herinneren wij u aan de bijeenkomst van VNO-NCW Oostland op 12 november 2008 om 19:00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden bij Anthura B.V. te Bleiswijk.

Hoe zit het nu met de onderlinge verhoudingen? Wat is de verwachting van de jonge generatie? Hoe gaan de verschillende generaties om met meningsverschillen? En vraagt men zich hierbij ook wel eens af hoe het er in andere bedrijven aan toe gaat? Wat maakt een bedrijfsoverdracht succesvol?

Op 12 november nodigen we alle ondernemende vaders/moeders mét hun zo(o)n(en) en/of dochter(s) uit. Een deel van de avond zullen de generaties, apart van elkaar, een opdracht uitvoeren. Bert van Heijningen van bureau Byzonder consultancy BV, analyseert en concludeert met de totale groep de uitkomsten van deze opdracht. Hij zal dit verder toelichten aan de hand van praktijkvoorbeelden. Doel is om aan het eind van de avond met bruikbare tips naar huis te gaan!

Het leuke van deze avond is dat de jonge generatie nader met elkaar kan kennismaken en ervaringen met elkaar kan uitwisselen. Als hier behoefte aan is zullen we vaker bijeenkomsten organiseren met deze ondernemers van de toekomst!

Behoort u zelf niet direct tot de doelgroep maar vindt u het wel interessant om deze avond aanwezig te zijn, dan kunt u zich natuurlijk ook aanmelden.

Wij stellen uw aller aanwezigheid bijzonder op prijs.

Klik hier voor de volledige uitnodiging en het programma. U kunt zich dan ook online aan- en afmelden en de deelnemerslijst bekijken.

Mocht de link niet functioneren, kopieer dan onderstaande link en plak deze in de adresregel van uw internetbrowser: http://werknet.regionaleverenigingen.windex.nl/West/Applications/Bijeenkomst/specifiek/kalender_totaal.asp?Redirect=bijeen&Key=1101&Extra='VNO-NCW Oostland'&UDL=windex.udl&User=22159&UserType=pers&tabselect=3

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Julie Pluijmers via telefoonnummer 070-3490823 of email pluijmers@vno-ncwwest.nl

Graag tot ziens op 12 november.

Met vriendelijke groet,

Norma Drost,
secretaris

VNO-NCW West
Postbus 93073
2509 AB Den Haag
t. 070 349 08 23
f. 070 349 08 08