Persbericht

12 november, 2008

OCTANE PR breidt zijn portfolio uit met drie nieuwe klanten

~ PR-bureau ondersteunt HPS Industrial, Innax Nederland en Kewill ~

OCTANE PR, communicatiebureau gespecialiseerd in mediarelaties en onderdeel van de LEWIS Group, heeft onlangs drie nieuwe klanten opgetekend waarvoor het bureau de mediarelaties in Nederland verzorgt. Het gaat om HPS Industrial, Innax Nederland en Kewill. Aan Innax gaat OCTANE naast mediarelaties ook additionele diensten leveren zoals nieuwsbrieven, design en mailers.

Niet alleen betekent dit voor OCTANE PR een flinke groeispurt sinds de oprichting in januari 2008, maar ook zijn de nieuwe klanten qua diversiteit een interessante aanvulling op het bestaande portfolio. Zo is HPS Industrial specialist in industriële computers en rackmount servers en levert een complete lijn met 19" rackmount servers, embedded pc's, industriële besturingen, data acquisitie en panel pc's. Innax is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van energie, techniek, milieu en veiligheid in en rondom gebouwen. Softwareleverancier Kewill levert een complete suite van software-oplossingen die het beheren van zelfs de meest complexe supply chains vereenvoudigt.

"OCTANE PR is nog geen jaar geleden van start gegaan, maar maakt de afgelopen maanden een enorme groei door", zegt Ingrid van den Nieuwenhof, Head of OCTANE Benelux. "We zijn erg blij met de diversiteit van de nieuwe klanten en hopen deze groei door te zetten in het nieuwe jaar."

(217 woorden)