Persbericht

12 november

Lexmark start met programma om kleurenlaser afdrukken voor zakelijk gebruik te promoten

Lexmark heeft tot 31 december verschillende initiatieven op het programma staan om verantwoord gebruik van kleurenlaserprinters in de zakelijke omgeving te promoten.

Dit programma is ontworpen om zakelijke gebruikers te laten zien hoe zij het meeste profijt kunnen hebben van de betrouwbare kleurenlaserprinter-serie van Lexmark. Lexmark biedt zakelijke gebruikers gratis drie jaar garantie op zijn kleurenlaserproducten als een extra stimulans om over te stappen op Lexmark kleurenlaserprinters.

Deze actie wordt ondersteund door een nieuwe website - www.minderafdrukken.nl - om gebruikers van kleurenlaserprinters te helpen het meeste uit deze technologie te halen en tegelijkertijd minder af te drukken en meer te besparen.

De nieuwe website is ontworpen om zakelijke gebruikers en resellers te laten zien wat de gevolgen zijn van hun printgedrag op het milieu. Tevens geeft de website tips hoe men efficiënter kan afdrukken en minder afval kan produceren.

Voor resellers die zijn aangesloten bij het Channel Value Programma biedt Lexmark de mogelijkheid marges te vergroten en klantenservice te verbeteren door middel van additionele aanbiedingen. Als belangrijk onderdeel van het Channel Value Programma kunnen resellers gebruik maken van een extranet dat snel en gemakkelijk toegang geeft tot verschillende tools. Op het extranet zijn onder andere productbrochures en belangrijke verkoopinformatie te vinden.

Het initiatief wordt ondersteund in zestien landen door online- en printadvertenties en nieuw marketingmateriaal voor resellers dat gedownload kan worden. "Onze kleurenlaserproducten staan bekend om hun betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit", zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux van Lexmark. "Dit programma is opgezet om de boodschap aan zakelijke gebruikers, hoe minder af te drukken en meer te besparen in kleur, kracht bij te zetten. Het gaat niet alleen om het kopen van de juiste hardware, maar ook om doorlopend efficiënt te werken. Onze 'print less, save more'-boodschap onderstreept dit."

"Tegelijkertijd wil Lexmark zijn channelpartners de beste printoplossingen bieden die hun zakelijke klanten de meeste toegevoegde waarde leveren. Hierdoor kunnen zij de preffered business partners worden van hun klanten", voegt Molhoek toe.

Printers die onder het initiatief vallen zijn de Lexmark C780-serie, C782-serie, C935-serie, X782e, X940e en de X945e.