Persbericht

RES Software presenteert Wisdom 2009

~ run book automation automatiseert veranderingen in Microsoft Windows omgevingen en bevrijdt de IT-manager van dagelijks terugkerende IT-taken ~

's-Hertogenbosch, 12 november 2008 - RES Software introduceert vandaag de nieuwste versie van RES Wisdom tijdens de vakbeurs Infosecurity. RES Wisdom 2009 automatiseert tijdrovende operationele taken, waardoor de IT-manager zich meer kan richten op strategische taken ter ondersteuning van de business. De nieuwe release van Wisdom biedt een aantal belangrijke nieuwe technologieën waaronder run books, provisioning en Snapshot Intelligence(TM). RES Wisdom 2009 zorgt er bovendien voor dat organisaties kunnen voldoen aan de strenge voorwaarden op het gebied van accountability.

Run books en provisioning
Nieuw in RES Wisdom 2009 is de ondersteuning van run books, waarmee operationele taken op basis van specifieke parameters geautomatiseerd kunnen worden. Elke combinatie van onderhoud en provisioning-taken kan in één enkele run book gecombineerd worden om een complexe volgorde van taken over meerdere Microsoft werkstations en servers te automatiseren.

Eindgebruikers moeten op het goede moment kunnen beschikken over de juiste middelen. Met RES Wisdom 2009 kunnen IT-beheerders automatisch de gewenste resources beschikbaar stellen voor de eindgebruiker. Terugkerende handelingen, zoals het aanmaken en wijzigen van Windows- en e-mailaccounts, maar ook het aanmaken en wijzigen van virtuele machines worden met RES Wisdom 2009 geautomatiseerd.

Snapshot Intelligence(TM)
Een andere belangrijke uitbreiding ten opzichte van eerdere versies van RES Wisdom is Snapshot Intelligence(TM), een unieke technologie waarmee een IT-beheerder eindelijk snapshots tot hun volle mogelijkheden kan benutten. Snapshot Intelligence detecteert het gebruik van een snapshot en geeft automatisch de historie van aangebrachte veranderingen weer. IT-beheerders hoeven hierdoor niet langer handmatig wijzigingen aan te brengen bij het gebruik van snapshots. Snapshot Intelligence biedt ook informatie over wanneer snapshots zijn gebruikt.

"Met RES Wisdom 2009 zijn we erin geslaagd IT-managers nog beter te ondersteunen, door de tijd die ze besteden aan routinematige operationele IT-taken aanzienlijk te reduceren", stelt Ron Grevink, Vice President Marketing van RES Software. "Wanneer de IT-afdeling het taakgericht werken kan overstijgen, is er meer ruimte voor strategische taken en wordt de ROI zo aanzienlijk verhoogd."

Beschikbaarheid
De kosten per licentie van RES Wisdom 2009 bedragen 40 euro, inclusief één jaar Solution Assurance. Een evaluatieversie van RES Wisdom 2009 is vanaf 18 november kosteloos beschikbaar als download. Bezoek voor meer informatie: http://www.res-wisdom.nl.

(381 woorden)