Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

12 november 2008

Huis & Hypotheek Nederland gaat samenwerking aan met Data & Promo Solutions.

Franchiseorganisatie Huis & Hypotheek heeft gekozen voor direct marketing ondersteuning door Data & Promo Solutions. De vestigingen van Huis & Hypotheek krijgen hiermee toegang tot de uitgebreide dienstverlening van het Bredase contact center.

Data & Promo Solutions heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als hét contact center voor de financiële dienstverlening. Na jarenlange succesvolle samenwerkingen met enkele individuele vestigingen van Huis & Hypotheek heeft de centrale organisatie besloten de kantoren actief de diensten van Data & Promo Solutions aan te bieden.

Marte Beenen, manager marketing Huis & Hypotheek: "De voorzitter van onze franchisevereniging William Fabrie is al jaren enthousiast over de dienstverlening van Data & Promo Solutions. Samen met hen willen wij onze kantoren actief begeleiden bij de inzet van DM om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om het potentieel in onze huidige portefeuilles zo goed mogelijk te benutten. Zeker met de kredietcrisis en de huidige veranderende wetgeving is dat een interessant speelveld. Vaak weet het intermediair het zelf niet, maar het heeft goud in handen!"

Einde