Start maandelijkse bijeenkomsten BiZZdesign Essentials


ENSCHEDE, 20081007 -- BiZZdesign, dienstverlener op het gebied van enterprise architectuur en business process management, start vanaf woensdag 12 november 2008 met maandelijkse open bijeenkomsten waarin in korte tijd kennis gemaakt kan worden met procesmanagement en enterprise architectuur.

Voor elke organisatie is het essentieel om inzicht te hebben in processen, bedrijfsvoering, informatievoorziening en de samenhang daartussen. Op basis van dit inzicht kan een betere inrichting van die organisatie en van processen en informatievoorziening ontwikkeld worden. Dit gaat echter niet vanzelf. De keuze welke methoden, tools en kennis worden ingezet is bepalend voor het succes van deze inrichting.

BiZZdesign Academy organiseert daarom regelmatig Essentials-bijeenkomsten die bedoeld zijn om inzicht te geven in de samenhang tussen processen, bedrijfsvoering en informatievoorziening om zodoende een organisatie op een succesvolle manier in te richten. Er wordt door ervaren consultants een rondleiding gegeven door de praktische methoden, tools, opleidingen en consultancy op het gebied van procesmanagement en enterprise architectuur.

De middag bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt enterprise architectuur besproken, gevolgd door een praktijkcase, waar duidelijk gemaakt wordt hoe een en ander in de praktijk wordt toegepast. Na de pauze wordt op dezelfde manier het vakgebied van procesmanagement besproken.

Door het praktijkgerichte karakter van de bijeenkomsten wordt de deelnemer geïnspireerd om de geleerde kennis in de eigen organisatie toe te passen. Het programma van de Essential-bijeenkomst biedt ruimte om eigen ervaringen uit te wisselen.

De Essential-bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken. Op de website van BiZZdesign vindt u informatie over data, programma en aanmelding.

BiZZdesign (www.BiZZdesign.nl) biedt organisaties complete en geïntegreerde oplossingen om de bedrijfsvoering te beheersen en te verbeteren: effectief, bewezen en doelgericht. BiZZdesign is innovatief en streeft voortdurend naar toegevoegde waarde voor de klant. Deze toegevoegde waarde wordt gecreëerd en overgedragen door gedreven professionals met passie voor het vak en oog voor kwaliteit. De oplossingen die BiZZdesign biedt zijn een uitgebalanceerde combinatie van uitstekende tools, best-practice modellen en aanpakken, opleidingen en consultancy diensten.

De oplossingen van BiZZdesign hebben betrekking op Enterprise Architectuur Management, Business Requirements Management, Business Process Management, ontwerp, analyse en verbetering van bedrijfsprocessen, inrichting en implementatie van bedrijfsprocessen, grip op bedrijfsvoering en risicomanagement.

De oplossingen van BiZZdesign worden onder meer gebruikt door Achmea, Agis, Belastingdienst, Dura Vermeer, Essent, Gasterra, KLM, Politie, Reaal, Sint Maartenskliniek, SVB, UWV, Ymere, Zwitserleven en een groot aantal gemeenten, ministeries, universiteiten en hogescholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BiZZdesign, e-mail sales@bizzdesign.nl, telefoon 053-4878151.