It suits Fashion event overtreft verwachtingen


SCHIPHOL, 20081112 -- Op 4 november jl. vond het eerste evenement plaats van it suits Fashion, de nieuwe op Microsoft technologie gebaseerde software voor fashionbedrijven. Al op voorhand was de stroom van inschrijvingen voor het evenement, wat plaats vond in het hoofdkantoor van Microsoft Nederland, zo groot dat er een inschrijvingstop werd ingelast.

De mensen achter it suits Fashion, zijn pioniers die reeds 15 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen en implementeren van Fashion IT oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision). Zij presenteerden de nieuwe oplossing, waarbij de nadruk ligt op de kunst van het weglaten, zoals Microsoft in Kopenhagen op 19 november a.s. ook tijdens de wereldwijde release de nieuwe NAV versie zal aankondigen: Simplicity en User Experience.

Gastspreker Henri Snoep, directeur van A-Brands Quality Wear (o.a. Salty Dog) motiveerde zijn keuze voor de oplossing, die is ontwikkeld door goede functionaliteit toe te voegen, slechte functionaliteit achterwege te laten en nieuwe inzichten te verwerken. Daarnaast presenteerde Microsoft de wereld van Microsoft Dynamics NAV en kwamen de onderwerpen SaaS en Fashiontelligence (gespecialiseerde Business Intelligence voor de fashionbranche) aan de orde.

Managing Partner Arthur van Dijk: `Het is goed te zien dat de mensen uit de branche ons kennen en terug komen op basis van hun goede ervaringen. Wij hebben een goed product, wat door kennis en inzicht volledig voldoet aan de eisen van de markt. Door de jarenlange ervaring die wij hebben, waren wij in staat it suits Fashion in relatief korte tijd te ontwikkelen, waardoor wij de oplossing ook nog eens voordelig kunnen aanbieden.'

Over it suits IT
it suits IT, de leverancier van it suits Fashion, bestaat uit mensen die reeds 15 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen, vermarkten en implementeren van oplossingen op basis van Microsoft Dynamics NAV. De oplossing is geschikt voor brandowners, kop-staart bedrijven, groothandels, Private Label bedrijven en ondernemingen in bedrijfskleding.
Naast een volledige oplossing die alle nieuwe technologieën volgt, geniet de gebruiker van optimale ondersteuning door experts met kennis van zowel de oplossing als de fashionbranche.





Ingezonden persbericht