Movement on the move


AMSTERDAM, 20081112 -- Het communicatie-advies bureau Movement uit Amsterdam doet haar naam eer aan en gaat vanaf december on the move met Elektrascooters.

Movement heeft besloten om zowel het woon-werk verkeer als een groot deel van de klantenbezoeken voortaan milieuvriendelijk te gaan verzorgen en heeft hiervoor bij Elektrascooters.nl alvast drie Retro Elektrascooters gekocht.

Het kantoor van Movement is gevestigd aan de Sumatrakade in hartje Amsterdam en wil door deze omschakeling behalve milieuwinst ook tijdwinst maken. Het bureau werkt namelijk voor veel Gemeenten en stadsdelen en heeft dus dagelijks te maken met druk verkeer en daarmee gepaard gaande file- en parkeerproblemen.

Met de geluidloze 25 km versie van de Elektrascooters mag op het fietspad gereden worden en kan op de stoep geparkeerd worden. Movement wil net als haar Gemeentelijke opdrachtgevers, die inmiddels ook van dit milieuvriendelijke vervoermiddel gebruik maken, mee werken aan een schoner milieu. Elektrisch rijden is bovendien super zuinig in onderhoud en gebruik en relatief goedkoop in aanschaf.

De scooters kunnen gewoon bijgeladen worden in een normaal stopcontact. Er zijn inmiddels ook al oplaadpalen in de Lockerstallingen en in de parkeergarage onder het stadhuis. Amsterdam wil hét voorbeeld zijn waar het gaat om het gebruikmaken van elektrisch vervoer, omdat het kan zorgen voor een belangrijke afname van de uitstoot van fijnstof en stikstofoxide. Daarom stimuleert de gemeente elektrisch vervoer voor Amsterdammers en gemeentelijke diensten.

Inmiddels lopen er al verschillende veelbelovende initiatieven, waaronder proeven met Elektrascooters en de vrachttram. Alles over deze initiatieven kunt u lezen in de Klimaatkrant die door Movement voor de gemeente Amsterdam is gemaakt: www.klimaat.amsterdam.nl.

Leverancier Elektrascooters.nl is promotor van elektrisch vervoer en levert tegen scherpe prijzen aan particulieren, bedrijven en wederverkopers. Daarbij wordt voor elke verkocht exemplaar Euro 25,00 aan de vereniging Natuurmonumenten gedoneerd.

Elektrascooters.nl





Ingezonden persbericht