Eén horloge voor elke outfit


EINDHOVEN, 20081112 -- Time to Watch introduceert een horloge die eenvoudig af te stemmen is op elke outfit. Het concept bestaat uit uurwerken, horlogebanden en sierringen die in elke gewenste combinatie te gebruiken zijn. In een handomdraai zijn er verrassend veel horloges samen te stellen; van klassiek tot modern.

Het Zwitserse uurwerk is de basis van elk horloge en is verkrijgbaar met zilver- of goudkleurige kast en met diverse wijzerplaten. Banden zijn er in leder, stof en metaal en in meer dan 85 kleuren. Met de meer dan 1000 verschillende sierringen wordt het helemaal mogelijk een eigen, uniek horloge bij elke outfit samen te stellen. Deze ringen zijn er in o.a. kunststof, edelstaal, emaille, hout, steen, zilver en stof en in diverse ronde, vierkante en fantasie vormen. Een aantal ringen is tot wel drie lagen te combineren.

De prijzen van de diverse onderdelen variëren van 4 tot 73 euro. Er zijn voordelige sets verkrijgbaar waarin, naast een uurwerk naar keuze, tevens twee banden en vier bijpassende sierringen zijn opgenomen. De prijs van een set is 124 euro.

Meer informatie is te vinden op www.timetowatch.nl.





Ingezonden persbericht