Joost Peters maakt Kür op Muziek met Sterrenteam


Eton John en het Royal Liverpool Philharmonic Orchestra slaan handen ineen voor unieke muizekproductie

HOOGE MIERDE, 20081112 -- Joost Peters Kürmuziek heeft een Kür op Muziek gemaakt in samenwerking met Elton John en het Royal Liverpool Philharmonic Orchestra. De compositie, genaamd "Artemis in Motion", is bestemd voor de Engelse dressuur ruiter Richard Davison welke tevens Chef de equipe was van het Engelse Dressuur team tijdens de Olympische Spelen van 2008 te Beijing. Het paard Artemis is eigendom van Lady Derby, een persoonlijke vriendin van Elton John.

Joost Peters heeft in 2006 samengewerkt met Wibi Soerjadi aan de kürmuziek voor Imke Schellekens- Bartels genaamd "The Spirit of Sunrise". Ook is hij de componist en producer van de "Happy Together" kür waarmee Hans Peter Minderhoud die tijdens de Olympische Spelen 2008 te Beijing eindige op een schitterende 5de plaats in het eindklassement.

Elton John heeft persoonlijk zijn toestemming gegeven voor het opnemen van de door Joost Peters geschreven arrangementen. De opnamen hebben plaatsgevonden in de concerthal van het ruim 70 leden tellende Royal Liverpool Philharmonic Orchestra te Liverpool, onder leiding van dirigent Clark Rundell. De additionele drumopnamen en de mixage en mastering hebben plaatsgevonden bij "Galaxy Studio's" te Mol (B).

De kür "Artemis in Motion" is geschreven met het oog op deelname aan de Olympische Spelen 2012 welke in Londen zullen worden gehouden en zal in première gaan op 17 december 2008 tijdens de Wereldbekerwedstrijd Dressuur te Olympia, Londen.


www.joostpeters.nl
www.liverpoolphil.com
www.galaxystudios.be





Ingezonden persbericht