Gemeente Enkhuizen

Wijkcentrum & Eetcafé De Bonte Veer zoekt vrijwilligers

Welzijnswerk Enkhuizen (WWE) zoekt vrijwilligers voor het nieuwe wijkcentrum en eetcafé in Oude Gouw. Zij houdt hiervoor een informatie- en wervingsavond op woensdag 12 november. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in De Bonte Veer.

Om alle gebruikers van de Bonte Veer straks optimaal van dienst te kunnen zijn zoekt WWE mensen die een handje willen helpen in dit wijkcentrum. Wat er van deze vrijwilligers wordt verwacht en wat daar tegenover staat hoort u op de informatieavond. Op dit moment zijn de medewerkers nog druk bezig met de inrichting van De Bonte Veer om op tijd haar deuren voor het eerst te kunnen openen.

Activiteiten
WWE gaat hier straks sociaal-culturele activiteiten organiseren voor jong en oud. De Seniorenschool zal met haar cursusprogramma gebruikmaken van de Bonte Veer. En iedere maandag komt ook hier - net als in Cayen in de Peperstraat - een koffie-inloop voor ouderen. Het totale activiteitenprogramma maken wij op 12 november bekend.

Officiele opening
Het hele WoZoCo complex aan de Meeuwenlaan wordt op 14 februari 2009 officieel geopend. Dit belooft een feestelijke gebeurtenis te worden. Noteert u daarom deze datum ook alvast in uw agenda!

Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl