Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Ontmoet een filmmaatje tijdens Date in the Dark in Utrecht

Utrecht, 6 november 2008 - Woensdag 12 november is er weer een nieuwe Date in the Dark in het Louis Hartlooper Complex, waar gezelligheid en ontmoetingen centraal staan. Met ditmaal twee komische en erotisch getinte korte films van regisseur Jos Stelling. Na afloop van de films is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Geef je op voor Date in the Dark en ontmoet misschien wel een leuke filmpartner!

Zoals gewoonlijk begint de avond met een welkomstdrankje in Das Kabinett, waarna we ons naar de zaal verplaatsen. Daar zien we de met een Gouden Kalf en Gouden Roos bekroonde korte films De Wachtkamer en The Gasstation, van regisseur Jos Stelling. Wat inspireerde Stelling voor deze films? Wat is zijn visie op erotiek en sensualiteit in film en in de werkelijkheid? Hoe denkt hij over cinesjans, filmflirten of daten? Na kennismaking met deze Utrechtse regisseur is Das Kabinett weer toegankelijk voor een drankje, hapje en gezelligheid met muziek.

De Wachtkamer (1995)
Erotisch getinte korte film gesitueerd in de wachtkamer van een station. Terwijl zijn echtgenote koffie haalt, bekijkt een man op provocerende wijze enkele vrouwen. Eén van hen beantwoordt zijn brutale blikken en leert hem een lesje dat hij niet snel zal vergeten.

The Gasstation (2000)
Humoristische korte film zonder dialoog uit de serie Erotic Tales. Een man veroorzaakt een botsinkje, en de vrouw tegen wie hij opbotst, reageert af op zijn auto. Dat laat hij niet op zich zitten.

Over de filmreeks Date in the Dark
Het Louis Hartlooper Complex organiseert maandelijks Date in the Dark; een filmavond waar gezelligheid, humor, muziek en (vrij)blijvende ontmoetingen centraal staan. Een vrolijke filmavond waar je gerust alleen of met vrienden naar toe kunt komen. Bovendien kom je er onder het genot van een drankje en hapje, in onze sfeervolle besloten ruimte, misschien wel een filmpartner tegen. De maandelijkse avonden hebben een wisselend thema, met daarbij passend een speciale film en/of een wisselende activiteit.

Programma 12 november:
19:00 uur: Inloop in Das Kabinett met een drankje
19:30 uur: Korte films van Stelling, inclusief nagesprek 21:00 uur: Tijd voor een drankje, gezelligheid en muziek in Das Kabinett

Woensdag 12 november | Date in the Dark
Korte films De Wachtkamer en The Gasstation
19:00 uur | Reserveren: 030 2320450 (aanbevolen)
¤ 12,50 / ¤ 11,50 (OV CJP 6P 65+ U-pas), incl. welkomstdrankje en borrelhapje

Volgende data: 17 december, 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni. Meer informatie: www.hartlooper.nl

EINDE PERSBERICHT

Contactgegevens:
Anke Nicolai
Publiciteit & Evenementen
Louis Hartlooper Complex
T: 030 2320452