Ingezonden persbericht


Persuitnodiging: Kaspersky Lab case study

¡®Hoe word ik een virusanalist in 15 minuten¡¯

Door Eddy Willems, Security Evangelist Kaspersky Lab en Director Information EICAR

12 & 13 november 2008 ¡ñ Infosecurity.nl ¡ñ Jaarbeurs te Utrecht

Tijdens de beurs Infosecurity.nl op 12 en 13 november 2008 in de Jaarbeurs te Utrecht geeft Eddy Willems, Security Evangelist van Kaspersky Lab en Director Information EICAR, inzicht in een ¡®doordeweekse¡¯ dag uit het leven van een top virusanalist.

Programma
Willems presenteert de case study van 14:45 tot 15:15 uur op zowel 12 als 13 november aanstaande. Gedurende de presentatie van deze gerenommeerde vakspecialist komt onder andere aan de orde: o de dagelijkse wereld van virusanalisten,
o een overzicht van kwesties waar een virusanalist mee te maken krijgt, o een blik achter de schermen van Kaspersky Lab waarbij enkele analysetools worden bekeken.

Locatie
De presentatie vindt plaats in Zaal 9 van de Jaarbeurs te Utrecht.

Wil je deze case study bijwonen? Of heb je interesse in een interview met Eddy Willems of Dick Geh¨¦niau, Managing Director van Kaspersky Lab? Stuur dan een e-mail naar The Communication Force: nandab@communicationforce.com. Bellen kan natuurlijk ook: 023 - 5656850. Om je gratis in te schrijven voor de beurs Infosecurity.nl klik hier.

Uiteraard ben je ook welkom op stand 08D060 van Kaspersky Lab, waar je terecht kan met al je vragen over de trends en ontwikkelingen ten aanzien van virussen en malware en hoe Kaspersky Lab hier met haar oplossingen op inspeelt.

Graag tot 12 of 13 november!

Met vriendelijke groet,

Nanda Bechtholt,
PR Bureau The Communication Force

Meer weten? Kijk op Infosecurity.nl of www.kaspersky.nl. Aanmelden? Neem dan contact op met The Communication Force: nandab@communicationforce.com, telefoon (0)23 56 56 850.