Ingezonden persbericht


t.a.v. de redactie

Eindhoven 11-11-2008

SITEL OPENT NIEUWE VESTIGING IN BERLIJN

Sitel, een leider in wereldwijde Business Process Outsourcing (BPO) heeft onlangs een nieuwe vestiging in Berlijn geopend Deze nieuwe faciliteit zal de komende drie jaren uitgroeien naar een omvang van 1000 nieuwe werkplekken. Het is de zevende vestiging van Sitel in Duitsland.

Bij Sitel Duitsland werken momenteel meer dan 3.000 mensen verspreid over vestigingen in Krefeld, Düsseldorf, Dessau en Wittenburg. Sitel heeft gekozen voor Berlijn vanwege de ruime beschikbaarheid van gekwalificeerde meertalige medewerkers, een uitstekende verkeers- en communicatie infrastructuur en niet te vergeten de enorme groeimogelijkheden.

De opening van de nieuwe faciliteit in Berlijn weerspiegelt de ambitieuze groeiplannen van Sitel en moet er voor zorgen dat Sitel haar positie als één van de leidende BPO's in Duitsland weet te behouden.

Over Sitel
Sitel is een wereldwijde leider in Business Process Outsourcing (BPO). Het bedrijf voorziet in de behoefte aan customer care en transactie verwerking van klanten met 66.000 werknemers in 27 landen. Sitel levert oplossingen van wereldklasse, vanuit on-shore, nearshore en offshore locaties via ruim 140 vestigingen verspreid over Noord Amerika, Zuid Amerika, EMEA en Azië. Met onderscheidende diensten levert het bedrijf haar afnemers strategisch inzicht, schaalgrootte en diversiteit in aanbod teneinde het beste rendement op hun investeringen in klanten te garanderen.

Sitel is een particuliere onderneming waarvan de meerderheid van de aandelen in handen is van Onex Corporation. Zie voor nadere informatie www.sitel.com

Sitel heeft in Nederland vestigingen in Eindhoven en Almelo. Sitel is gespecialiseerd in de sectoren 'Finance & Verzekeringen, 'Telecom, Kabel en ISP', Nutsbedrijven en 'Technology

& Consumer Electronics'

Voor nadere informatie

Sitel Nederland:
Loek de Wijze, Sales & Marketing Manager NL, mob.:06 2501 7918, loek.dewijze@sitel.com

Effect Communicatie, telefoon: 023 5470797, info@effect-europr.nl

---- --