Gemeente Son en Breugel


Praat u mee over een nieuwe gemeentelijke website?

De gemeentelijke website is inmiddels ruim vijf jaar oud. Er is enorm veel informatie te vinden maar helaas niet altijd op de meest logische plaats. De indeling die vijf jaar geleden nog logisch was, voldoet niet meer aan de eisen van vandaag. Tijd voor vernieuwing !
---

Wie denkt er mee?

Graag horen wij van u, als gebruiker van onze website, wat u een logische indeling vindt. Waar verwacht u bepaalde informatie te vinden? Wat moet er op de home-pagina staan? Welke informatie hoort in uw ogen bij elkaar? Wat vindt u nu een handige website?

Door het organiseren van bijeenkomsten met een burgerpanel, willen we antwoorden vinden op deze vragen. U heeft geen specifieke kennis nodig om mee te kunnen doen.

Hoe kunt u meedenken?

Wilt u graag in ons burgerpanel en kunt u op één van onderstaande data een bijeenkomst bijwonen, schrijft u zich dan in. Er bestaat ook de mogelijkheid om via internet uw bijdrage te leveren, u kunt dan een oefening invullen waarbij u informatie op een voor u logische manier moet sorteren. Ook dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier.

Data bijeenkomsten

Wij willen graag op de volgende data en tijden een bijeenkomst met het burgerpanel organiseren. U kunt op het inschrijfformulier uw voorkeur aangeven.

27 november: 15.00 - 17.00 uur

28 november: 9.30 - 11.30 uur


1 december: 18.30 - 20.30 uur

U kunt zich op hieronder aanmelden om een bijeenkomst bij te wonen of om via internet met ons mee te denken. U ontvangt na uw aanmelding verdere informatie.